SPORTSKE IGRE SE SELE U SARAJEVO - JOVANOVIĆ: Sedma sezona završena je uspešno!

Novosti online

18. 10. 2020. u 15:00

VREME je za Međunarodno finale Sportskih igara mladih.

СПОРТСКЕ ИГРЕ СЕ СЕЛЕ У САРАЈЕВО - ЈОВАНОВИЋ:  Седма сезона завршена је успешно!

FOTO: Sportske igre mladih

Na takmičenje u Sarajevu, od 20. do 24. oktobra, dolaze najbolji sa državnih šampionata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji. 

"Sedma sezona Dunav osiguranje Sportskih igara mladih u Srbiji završena je vrlo uspešno, pridržavali smo se svih mera i probali smo decu da naučimo da je važno da pre svega vodimo računa o svom zdravlju, a onda i o zdravlju svih ostalih. Ova sezona bila je duga i teška, potpuno različita u odnosu na sve prethodne, ali podjednako lepa jer su naša deca i ove godine ponela lepe utiske, kako sa takmičenja, tako i sa svih ostalih manifestacija", rekla je Jovanović u intervjuu Tanjugu.

Po statistikama SIM Srbije ove godine Igre su održane u 27 gradova, od Surdulice do Kikinde. 

"Ponosni smo na svu našu decu jer su pokazali da i u ovim uslovima mogu da se druže, takmiče i pre svega igraju, jer kako mi volimo da kažemo: "Igre su zakon". Veoma nam znači i podrška predsednika Srbije, Aleksandra Vučića", ističe Jovanović.

Sportske igre mladih sada se sele u Sarajevo, a razlog što će se prvi put finale dece iz regiona održati u tom gradu jeste jubilej domaćina, s obzirom da Igre u BiH slave 10 godina postojanja.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina