POMIRENJE U OSS: Trener se izvinio igraču

S. K.

25. 09. 2020. u 22:15

POMIRENjE u Odbojkaškom savezu Srbije.

ПОМИРЕЊЕ У ОСС: Тренер се извинио играчу

FOTO: OSS

Trener Niša Dragan Svetozarević izvinio se svom sada već bivšem igraču Milošu Antoniću zbog neprimerenog postupka na utakmici sa Radničkim u Kragujevcu.

Na sastanku, koji su organizovali predsednik OSS Zoran Gajić i generalni sekretar Ivan Knežević, Svetozarević i Antonić su potpisali sporazum kojim su regulisana sva njihova prava i obaveze. Inače, Savez je suspendovao Svetozarevića zbog šutiranja igrača.

Sa Antonićem je sporazum potpisao i predsednik OK Niš Milan Pešić. Podsetimo, iskusni tehničar je sporazumno raskinuo ugovor sa Nišlijama.

- Uz posredovanje Saveza napravili smo dogovor da se neprijatna situacija reši za igrača, klub, Savez. Milanu sam se izvinio odmah posle meča, isto sam uradio i u klubu, a sada smo napravili međusobni sporazum. OSS me je s pravom suspendovao - istakao je Svetozarević.

GAJIĆ: U INTERESU SPORTA

PREDSEDNIK OSS Zoran Gajić je zadovoljan što je stavljena tačka na nemili slučaj:

- Pokazali su se kao pravi sportisti i u interesu odbojke povukli potez koji će pomoći i njima lično, a i nama. Što se tiče događaja, na utakmici su pojačane emocije, mi smo Balkanci. Na kraju se dobro završilo.

I Antonić je zadovoljan što je stavljena tačka na neprijatnu situaciju:

- Uspeli smo da dođemo do rešenja, sklopili primirje, trener mi se izvinio i pomirili smo se.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a