VANJA UDOVIČIĆ: Srbija je otvorila vrata svetskoj atletskoj eliti!

Novosti online

17. 09. 2020. u 21:49

SRBIJA je večeras dospela u epicentar atletskog sveta. U Beogradu se održava Atletski miting u bacanju kugle "Dobaci do... 22".

VANJA UDOVIČIĆ: Srbija je otvorila vrata svetskoj atletskoj eliti!

FOTO: Ministarstvo omladine i sporta

Događaju je prisustvovao i ministar Omladine i sporta Vanja Udovičić, on je veče proveo u društvu krema svetske atletike, na atletskom mitingu koji se održava u Beogradu.

Sve u sklopu promocije Svetskog dvoranskog prvenstva u atletici koje će se održati 2022. godine u prestonici Srbije. 

FOTO: Ministarstvo omladine i sporta

Na mitingu su pored Asmira Kolašinca učestvovali i Džo Kovač, aktuelni svetski šampion, kao i olimpijski šampion iz Rio de Žaneira Rajan Krauzer. 

„Srbija je otvorila vrata svetskoj atletskoj eliti. Bacački miting je početak kojim najavljujemo najveće i najznačajnije takmičenje u atletici, Svetsko dvoransko prvenstvo, koje će se održati u Beogradu 2022. godine. Ovde smo da svi zajedno podržimo i navijamo za srpske šampione koji će odmeriti snage sa najvećim imenima svetske atletike u ovoj disciplini. Pripremni period koji je pred nama dobra je prilika da ovakvim i sličnim manifestacijama promovišemo predstojeće takmičenje i pokažemo da je Srbija zemlja šampiona”, istakao je ministar Vanja Udovičić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!