NOVI UPRAVNI ODBOR VK PARTIZAN: Lazarević predsednik

Novosti online

30. 08. 2020. u 13:35

NA današnjoj Vanrednoj skupštini Vaterpolo kluba Partizan izabrano je novo rukovodstvo, čime je stavljena tačka na dugogodišnje propadanje srpskog, evropskog i svetskog velikana sa Banjice..

НОВИ УПРАВНИ ОДБОР ВК ПАРТИЗАН: Лазаревић председник

Foto: Sandić

Na čelu Upravnog odbora našeg najtrofejnijeg kluba je predsednik Jovan Lazarević. Potpredsednik je Radosav Mitrović, diplomirani ekonomista iz firme "Izoteks", dok su članovi: Luka Šaponjić, bivši vaterpolsita crno-belih i uspešni privrednk, Dragan Bakvić, privrednik, Filip Filipović, legendarni as, Marko Vukomanović, privrednik, Drago Gudalović, diplomirani inženjer saobraćaja i vlasnik auto-centra, Stefan Mitrović, legendani vaterpolista, kao i Milan Aleksić, proslavljeni reprezentativac.

Foto: Sandić

 

Novi Nadzorni odbor čine: Slobodan Nikić, Srđan Vidović i Miloš Golić, dok je za predsednika Skupštine izabran Srđan Mišković.

Dužnosti su razrešeni svi članovi doskorašnjeg rukovodstva na čelu sa već sada bivšom direktorkom Tatjanom Rakas koju je zamenio Nikola Kuljača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba