NOVI UPRAVNI ODBOR VK PARTIZAN: Lazarević predsednik

Novosti online

30. 08. 2020. u 13:35

НОВИ УПРАВНИ ОДБОР ВК ПАРТИЗАН: Лазаревић председник

Foto: Sandić

NA današnjoj Vanrednoj skupštini Vaterpolo kluba Partizan izabrano je novo rukovodstvo, čime je stavljena tačka na dugogodišnje propadanje srpskog, evropskog i svetskog velikana sa Banjice..

Na čelu Upravnog odbora našeg najtrofejnijeg kluba je predsednik Jovan Lazarević. Potpredsednik je Radosav Mitrović, diplomirani ekonomista iz firme "Izoteks", dok su članovi: Luka Šaponjić, bivši vaterpolsita crno-belih i uspešni privrednk, Dragan Bakvić, privrednik, Filip Filipović, legendarni as, Marko Vukomanović, privrednik, Drago Gudalović, diplomirani inženjer saobraćaja i vlasnik auto-centra, Stefan Mitrović, legendani vaterpolista, kao i Milan Aleksić, proslavljeni reprezentativac.

Foto: Sandić

 

Novi Nadzorni odbor čine: Slobodan Nikić, Srđan Vidović i Miloš Golić, dok je za predsednika Skupštine izabran Srđan Mišković.

Dužnosti su razrešeni svi članovi doskorašnjeg rukovodstva na čelu sa već sada bivšom direktorkom Tatjanom Rakas koju je zamenio Nikola Kuljača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Uroš

30.08.2020. 15:06

Velikan Svetskog vaterpola zaslužuje povratak na staze stare slave! Molim netreba niko iz vlasti da nam pomaže jer smo videli kakva je njihova pomoć. VK PARIZAN je večan.