UPRAVA CRNOGORSKOG KLUBA PRELOMILA: Jadran u Ligi šampiona

S. Krstović

31. 07. 2020. u 16:08

VATERPOLISTI Jadrana i u novoj sezoni igraće Ligu šampiona.

УПРАВА ЦРНОГОРСКОГ КЛУБА ПРЕЛОМИЛА: Јадран у Лиги шампиона

Ilustracija sport Foto Dephositos

To je i pored teške finansijske situacije odlučila uprava najtrofejnijeg crnogorskog kluba. Novljani su se za pomoć obratili Ministarstvu sporta Crne Gore, Vaterpolo savezu, Olimpijskom komitetu...

Očekujemo pozitivne reakcije nadležnih instituacija, jer ovo je i pitanje reprezentacije Crne Gore, ne smemo mlade igrače ostaviti bez pravog takmičenja, u sezoni kada se borimo za učešće na Olimpijskim igrama – istakao je predsednik Jadrana Đuro Marić.

Na odluku Novljana uticala je i neizvesnost Regionalne lige, koja je zbog pandemije korona virusa pod velikim znakom pitanja.U ovom trenutku planira se da se odigraju nacionalna prvenstva,a da potom najbolje ekipe iz Hrvatske, Crne Gore, Srbije i Slovenije na finalnom turniru odlučuju o prvaku Jadrana.

Osim ekipe iz Herceg Novog vajld karta Lige šampiona imaju i: Ferencvaroš,Olimpijakos, Pro Reko, Barseloneta, Jug, Marsej, Špandau 04, Dinamo Tbilisi i Hanover. Preostale dve ekipe dobiće se u kvalifikacijama. Prvo kolo je 10. novembra, a F8 je od3. do 5. juna u Hanoveru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a