NOVI KAPITEN ZA NOVO VREME: Todorović se vratio u Kraljevo

G. K.

21. 07. 2020. u 16:00

UZ NOVU upravu i novog šefa stručnog štaba Milana Simojlovića, u Odbojkaški klub Ribnica iz Kraljeva posle više od jedne decenije provedene u inostranstvu ovog leta vratio se sjajni primač servisa Ivan Todrović.

НОВИ КАПИТЕН ЗА НОВО ВРЕМЕ: Тодоровић се вратио у Краљево

Ilustracija sport Foto Dephositos

Nakon uspešne karijere u Rumuniji, Kuvajtu, brojnim Kiparskim i Francuskim klubovima, Todrović je ponovo zadužio dres Ribnice, kluba u kojem je ponikao i koji je iznedrio brojne asove magične igre na mreži poput Brđovića, braće Petković, braće Kovačević, Lisinca i mnogih drugih, sa željom da sa kapitenskom trakom oko ruke pomogne popularnim „musketarima“ da ponovo zaigraju značajniju ulogu na domaćoj odbojkaškoj sceni.

- Sjajan je osećaj vratiti se u matični klub. Imamo ideju kako bi sve to trebalo da izgleda, želimo da napravimo dobru, konkurentnu ekipu. Stvorila se mogućnost i da prvi tehničar reprezentacije Nikola Jovović započne pripreme sa nama uz otvoreni ugovor i imamo njegovo obećanje da će biti sa nama dok ne nađe zadovoljavajući angažman u inostranstvu – kaže Todorović.

Svojevremeno ljubimac kraljevačke publike, kao i pristalica svih klubova u kojima je igrao, najavljuje da će osim na terenu učiniti sve i da van njega pomogne „musketarima“ da ostvare svoje ambiciozne planove.

- Bivša uprava je učinila mnogo za klub i postavila nam težak zadatak i izazov da je nadmašimo – dodaje Todorović. - Imamo najviše ambicije i uz podršku i pomoć Gradske uprave nadam se da Ribnica može da ide u pravom i željenom smeru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna