Sportski geni u porodici Danilović: Sonja u odbojkaškoj reprezentaciji Srbije

11. 06. 2020. u 16:47

DRUGI tim naše seniorske odbojkaške reprezentacije, koji čine talentovane igračice iz domaće lige, od 1. juna radi na Ubu.

Спортски гени у породици Даниловић: Соња у одбојкашкој репрезентацији Србије

Foto: OSS

Svoje mesto među nadama za budućnost zauzela je i Sonja Danilović (14), mlađa ćerka Predraga Danilovića, proslavljenog košarkaškog asa i sadašnjeg predsednika KSS.

- Veoma mi je drago što imam priliku za ovakvo iskustvo - kaže Sonja. - Ostale devojke su mnogo fine, baš su nas lepo prihvatile, ne ponašaju se prema nama kao prema deci nego kao prema drugaricama.

Sonja je 2006. godište, članica je OK Vizura i ove godine je bila pozvana i na treninge pionirske reprezentacije. Sada će njen kvalitet moći da vidi i selektor Terzić.

- Ne dešava se često da neko ima priliku za kontakt sa takvim trenerima, uz to i da dobije neki savet od njih kako da napreduje. Imamo odlične uslove. Treninzi su naporni, ali meni je drago zbog toga. Vidim koliko sam napredovala u prethodnih deset dana. Treneri imaju obzira da smo mi mlađe, vide kad se umorimo. Kažu da stanemo, da odmorimo, brinu se.

Danilovićeva zna koliko će joj ove dve nedelje rada značiti za nastavak karijere.

- Kad se vratim u Beograd, znaću nove pokrete, drugačiji stil igre, tehniku. Biće mi drago da u klubu pokažem šta sam sve ovde naučila - zaključila je Sonja Danilović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)