NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

PRVENSTVO DRŽAVE: Niški kik-bokseri najbolji u Lazarevcu

Novosti online

20. 05. 2024. u 11:07

Prethodnog vikenda u Lazaravcu održano je državno prvenstvo u lou-kiku u muškoj i ženskoj konkurenciji u svim uzrasnim kategorijama, kao i seniorski šampionat Srbije u kik-lajtu, jedinoj disciplini kik-boksa na tatamiju.

ПРВЕНСТВО ДРЖАВЕ: Нишки кик-боксери најбољи у Лазаревцу

Foto: Kik Boks savez

Uz učešće ukupno 277 takmičara iz čak 67 klubova, najuspešniji je bio Kik-boks klub Niš sa pet zlatnih, dve srebrne i dve bronzane medalje. Kik-bokseri Batajnice bili su drugi sa četiri zlata, dva srebra i tri bronze, dok je treće mesto pripalo Kik-boks klubu Bor sa četiri zlata i jednim srebrnim odličjem.

„Takmičenje je bilo veoma uzbudljivo i ljubitelji kik-boksa su u dvorani Kolubara u Lazarevcu imali šta da vide. Čestitao bih domaćinima na odličnoj organizaciji šampionata, jer ovo je bila odlična promocija kik-boksa“, rekao je predsednik Kik-boks saveza Srbije Duško Basrak i potom dodao:

„Imali smo izuzetno masovno takmičenje, i to je od izuzetnog značaja jer iz široke baze takmičara uz kvalitetan rad i naše iskustvo taj kvantitet možemo da pretočimo u kvalitet kako bismo i u budućnosti sa velikih takmičenja donosili medalje. Nastavljamo sa sprovođenjem našeg plana i programa, a trenutno fokus je na što boljoj pripremi reprezentacije za učešće na Balkanskom prvenstvu koje se od 31. maja do 2. juna održava u Crnoj Gori“, zaključio je Basrak.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO FRANCUSKE PENZIONERE: Evo šta je Novak uradio posle meča koji je završio u tri ujutru (VIDEO)