DIREKTOR RED BULA NEIGRAO OPTŽBE: Horner smatra da nije kriv i da to neće poremetiti tim

S. R.

16. 02. 2024. u 13:28

NA predstavljanju bolida Red Bula prvi put među medijima pojavio se i šef tima Kristijan Horner otkako su pojavile optužbe za neprikladno ponašanje.

ДИРЕКТОР РЕД БУЛА НЕИГРАО ОПТЖБЕ: Хорнер сматра да није крив и да то неће пореметити тим

FOTO: Tanjug/AP

Direktor "bikova" ponovo je negirao sve, a istraga na vrhu kompanije je i dalje u toku. Horner je rekao da nije razmatrao mogućnost da privremeno napusti funkciju u toj ekipi Formule 1.

Organizacija je pokrenula istragu 5. februara, a Horner je tada u saopštenju odbacio optužbe.

Na pitanje Skaja da li je razmišljao da dok traje istraga privremeno napusti ekipu Red Bul Kristijan je odmah sve razuverio.

- Ne. Za mene je ovo uobičajeni posao. Očigledno da postoji proces. Očigledno, u potpunosti poričem sve optužbe koje su iznete na moj račin i naravno da ću raditi sa tim procesom, za koji se nadam da će biti okončan u bliskoj budućnosti-  rekao je Horner.

On je u petak u Londonu ispitan i nikakvo rešenje nije doneto posle tog prvog ispitivanja.

Upitan zbog čega je odlučio da prisustvuje predstavljanju bolida u sred istrage i medijske pažnje, Horner je odgovorio: 

- Negirao sam optužbe, za mene je ovo uobičajeni posao. Uveren sam u to. Da nisam, ne bih bio ovde - dodao je 50-godišnji Horner.

Britanac je rekao da je svakodnevno radio u fabrici otkako se vratio sa odmora 8. januara i da će biti u Bahreinu kada počne nova sezona, trkom 2. marta.

Horner je naveo da je potpuno posvećen ekipi koju vodi 19 godina, sa kojom je osvojio šest titula u konkurenciji konstruktora i sedam titula u konkurenciji vozača.

- Izgradio sam ovu ekipu, uverio sam ljude da dođu i rade ovde, uživao sam radeći sa ekipom i ljudima. Najveća prednost ove ekipe su ljudi i to je i dalje slučaj - rekao je Horner.

On je negirao i da postoji tenzija u ekipi i rekao odbacio navode o neslaganju sa vozačem Maksom Ferštapenom i njegovim ocem Josom. Takođe je negirao i da ima neslaganja sa čelnicima kompanije Red Bul i savetnicima.

- Bio sam sa Josom i Maksom na Silverstonu pre nekoliko dana. Maks je veoma koncentirsan na svoj posao. Iskazao je podršku i radujem se sezoni koja je pred njim - rekao je Horner.

Trostruki uzastopni šampion Ferštapen rekao je da je odnos sa Hornerom "kao i uvek".

- Veoma dobar. Videli smo se nekoliko puta, bio sam na simulatoru, on je takođe bio tu kada smo snimali. Ostvarili smo mnogo stvari zajedno i to se neće iznenada promeniti - naveo je Ferštapen.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata