"DELFINI" SA MAĐARIMA: Olimpijski pobednik i sada već bivši prvak sveta u vaterpolu sutra će igrati za plasman od 5. do 8. mesta

S. K.

14. 02. 2024. u 11:54

MALO ko je očekivao da će utakmice za plasman od 5. do 8. mesta biti zanimljive kao polufinalni okršaji na SP u Dohi. Vaterpolisti će u četvrtak (12.30) igrati sa Mađarskom. Trofejne selekcije boriće se za čast, a teško je reći koja će se pre oporaviti od šoka koji su doživeli u utorak. Srbi su sami sebe razočarali protiv Hrvata (13:15), dok su se Mađari oprostili od svetske krune posle poraza od Francuske - 10:11.

ДЕЛФИНИ СА МАЂАРИМА: Олимпијски победник и сада већ бивши првак света у ватерполу сутра ће играти за пласман од 5. до 8. места

Foto: EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

U drugom meču za plasman od 5. do 8. mesta od 10.00 igraju Crna Gora i sada već bivši vicešampion sveta, Grčka.

U polufinalu u četvrtak sastaće se: Španija - Italija (14.00) i Hrvatska - Francuska (15.30).

U subotu se meč za sedmo mesto igra od 8.00, a za peto od 14.00. Poraženi polufinalisti za bronzu će se boriti od 9.30, a veliko finale je u 15.30 časova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)