GLAVNE FACE MILICA I TOM: Deveti beogradski atletski miting u dvorani na Banjici

S. R.

12. 02. 2024. u 22:45

DEVETI put zaredom atletska dvorana na Banjici biće popriše vrhunskih duela. Srpske i svetske zvezde "kraljice sportova" od 15.30, imaće priliku da u jednom od poslednjih takmičenja provere nivo forme pred krunu sezone na zatvorenom SP u Glazgovu (1-3. marta).

ГЛАВНЕ ФАЦЕ МИЛИЦА И ТОМ: Девети београдски атлетски митинг у дворани на Бањици

FOTO: Tanjug/AP

Jedna od tri dame sa normom za OI skakačica udalj Milica Gardašević, biće u centru pažnje.

- Branim titulu i radujem se takmičenju pred domaćom publikom. Pozivam publiku da dođu da podrže sve takmičare, daćemo sve od sebe. Dobra je uvertira za EP u Glazgovu i za Olimpijske igre. Ne mogu ništa da najavljujem, ali pokušaću da priđem svom ličnom rekordu - istakla je Novosađanka.

Krem beogradskog mitinga iz srebrne serije biće bacanje kugle u kojem će se nadmetati trostruki svetski prvak Tom Volš. Osim, kolosa sa Novog Zelanda, tu je prvak Evrope Hrvat Filip Mihaljević.

- Volim Takmičenja u Beogradu, energiju, publiku. Bacanje kugle je teška disciplina. Pružićemo pravi šou, nadam se da ću oboriti rekord Filipa Mihaljevića - najavio je Volš, a inače rekord mitinga je u vlasništvu Filipa 21,84 metara.

U borbi divova biće i Asmir Kolašinac koji je najavio i oproštaj.

- Takmičenje će biti posebno, s obzirom da sam u 39. godini i punim 40. Postoji mogućnost da je ovo moj poslednji miting u Beogradu. Potrudiću se da za kraj budem najbolji, s obzirom na konkurenciju koju imam, neću imati pritisak oko plasman - zaključio je Kolašinac.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave