TRKANJE U MADRIDU IZAZOV ZA ALONSA: Španac se izjasnio gde će biti 2026. kada bude nova trka F1

S. R.

25. 01. 2024. u 10:12

NOVA trka u kalendaru Formule 1 od 2026. u Madridu, mogla bi da bitno da utiče na planove o penziji Ferananda Alonsa. Španac koji će u julu napuniti 43 godine, imaće 45, a svaki put kada pilot sada Aston Martina vozi u svojoj zemlji to bude posebno.

ТРКАЊЕ У МАДРИДУ ИЗАЗОВ ЗА АЛОНСА: Шпанац се изјаснио где ће бити 2026. када буде нова трка Ф1

FOTO: EPA

- Biću srećan da se trkam u Barseloni, isto tako i u Madridu, pod uslovom da budem u karavanu 2026. godine. Ako ne budemo imao mesto, sedeću uz televizor i posmatrati - rekao je medijima Alonso. 

Izvršni direktor F1 Stefano Dominikali za "As" osvrnuo se na delirijum koji je vladao kada je Španac pobedio na čuvenoj trci u Valensiji 2012. sa 11. pozicije na startu.

- Da li možete da zamislite trijimf Fernanda u Madridu? Mislim da bi taj scenario bio neverovatan - rekao je bišvi vođa Ferarija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)