DERBI „LAVICA“ I „TIGRICA“: Rukometni spektakl u Jagodini

Z. GLIGORIJEVIĆ

23. 01. 2024. u 19:44

Rukometašice Jagodine u 12. Kolu Superlige u petak, 26. januara, od 19 sati dočekuju ekipu Radničkog iz Kragujevca.

ДЕРБИ „ЛАВИЦА“ И „ТИГРИЦА“: Рукометни спектакл у Јагодини

Foto:ŽORK Jagodina

Reč je, kako je rečeno na današnjoj konferenciji za novinare, o „komšijskom derbiju koji je uvek pun emocija, ali ovog puta i potpuno neizvestan, jer je Radnički u odnosu na prvi deo sezone znatno pojačan iskusnim igračicama, što je i potvrdila pobeda u susretu na ekipom Mladosti iz Nove Pazove koja je favorit za osvajanje trofeja“.

Strateg domaće ekipe Dragan Markov nije želeo da komentariše dalje od utakmice sa Radničkim i naglasio da su Jagodinke „skup mladih igračica kojima je potrebna podrška publike, te da je utakmica potpuno otvorena u smislu rezultata“.

Igračica Vladana Mitrović pozvala je publiku da u što većem broj podrži njene koleginice. Sa druge strane „Tigrice“ iz Kragujevca dolaze na megdan jagodinskim „Lavicama“ sa velikim optimizmom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)