ĐERONA DONEO ODLUKU: Ovo je tim Srbije za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj

Tanjug

09. 01. 2024. u 12:10

SELEKTOR muške reprezentacije Srbije Antonio Đerona saopštio je danas konačan spisak od 18 rukometaša, koji će nastupiti na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, objavio je RSS.

ЂЕРОНА ДОНЕО ОДЛУКУ: Ово је тим Србије за Европско првенство у Немачкој

Foto: Profimedia

U saopštenju RSS se navodi da su svi rukometaši prošli poslednje lekarske preglede uoči starta EP. Rukometaši Srbije se trenutno nalaze u Španiji, a sutra će otputovati u Minhen gde će biti odigrani mečevi grupe C prve faze EP.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Vladimir Cupara i Dejan Milosavljev.

Leva krila: Nemanja Ilić (kapiten) i Vanja Ilić.

Desna krila: Bogdan Radivojević i Vukašin Vorkapić.

Pivotmeni: Mijajlo Marsenić i Dragan Pešmalbek.

Bekovi: Petar Đorđić, Lazar Kukić, Ilija Abutović, Marko Milosavljević, Miloš Orbović, Predrag Vejin, Uroš Borzaš, Miloš Kos, Miljan Pušica i Uroš Kojadinović.

RSS navodi da su opremu zadužili i rukometaši koji su do poslednjeg preseka bili deo selekcije Srbije kako bi u slučaju potrebe doputovali u Nemačku.

Srbija će na EP u Minhenu igrati u grupi C sa selekcijama Islanda, Mađarske i Crne Gore. "Orlovi" će prvi meč na EP odigrati u petak, 12. januara, od 18 sati, protiv Islanda. Srbija će se dva dana kasnije od 20.30 časova sastati sa Mađarskom, a poslednji meč u grupi igraće 16. januara od 18 sati sa Crnom Gorom.

BONUS VIDEO: Ivana Vuleta nakon svetskog zlata

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024