NOVI BEOGRAD U FINALU: Šampion Srbije u polufinalu Kupa Srbije eliminisao Partizan

S. K.

02. 12. 2023. u 20:01

PRVI korak ka trofeju je napravljen. Vaterpolisti Novog Beograda opravdali su ulogu velikog favorita u polufinalu F4 Kupa Srbije u Šapcu protiv Partizana - 16:8 (4:1, 4:2, 3:3, 5:2). Šampion države za pehar će se boriti sutra (20.15) protiv boljeg iz večerašnjeg duela između Crvene zvezde i Radničkog.

НОВИ БЕОГРАД У ФИНАЛУ: Шампион Србије у полуфиналу Купа Србије елиминисао Партизан

miloš vukadinović

Filipović i drugovi krenuli su od starta silovito, poveli sa 3:0 i tako stavili do znanja crno-belima da nemaju čemu da se nadaju. Ipak, puleni Miloša Korolije se nisu predavali, u trećoj četvrtini su uspeli da se primaknu na 9:6.

Golove za Novi Beograd postigli su: Vučinić 3, Vlahopulos 3, Granados 3, Radulović 3, Drašović, Lukić, Filipović i Martinović, a za Partizan: Drašković, Smiljević, Jauković, Krstić, Petar Jakšić, Boćović, Gladović i Kutajak.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024