BREGAR: Moram da budem zadovoljan prikazanim sve do same završnice meča

Novosti online

02. 12. 2023. u 11:35

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar izjavio je nakon meča sa Danskom, da mora da bude zadovoljan prikazanim do same završnice meča.

БРЕГАР: Морам да будем задовољан приказаним све до саме завршнице меча

FOTO: RSS

Ženska rukometna reprezentacija Srbije poražena je u petak veče od Danske 25:21 (10:12), u prvom kolu E grupe na Svetskom prvenstvu. 

Srpkinje su igrale sjajno 55 minuta, ali su u finišu posustale i ispustile pobedu.

- Imali smo utakmicu u rukama 45 minuta, ali su nas isključenja, kojih je bilo 10 u drugom poluvremenu, poremetile i udaljile od cilja. Kvalitet Danske se dovodi u pitanje i ponosan sam što smo se gotovo do kraja držali plana i taktike. Nismo smeli da pravimo takve faulove, ali moram da budem zadovoljan prikazanim sve do same završnice i da čestitam devojkama - istakao je selektor Srbije.

Pivot srpske selekcije Katarina Bojičić zadovoljna je partijom koju su prikazale, uprkos porazu.

- Tužna sam što nismo izdržale i upisale pobedu, ali sam ponosna na svoj tim jer je za veliki deo igračica ovo prvo veliko takmičenje. Borile smo se i nastavićemo da se borimo, a ovom partijom protiv favorizovanog protivnika smo i sebi i drugima pokazale koliko možemo - zaključila je Bojičić.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)