NIKO OVO NIJE OČEKIVAO: Legendi preti proterivanje iz sporta?!

Novosti online

30. 11. 2023. u 16:07

POZNATI svetski sportista mogao bi da bude proteran iz sveta snukera.

НИКО ОВО НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Легенди прети протеривање из спорта?!

FOTO: EPA

Roni O'Saliven je kritikovao Svetsku snuker federaciju zbog stava o petorici igrača koji su umesto Otvorenog prvenstva Severne Irske nastupili na egzibicionom turniru u Makau.

Jedan od najboljih snuker igrača svih vremena zapretio je nedavno da će se povući iz takmičenja zbog sukoba sa upravnim telom.

- Pismo koje su mi poslali nije bilo baš lepo. Mislim da sam učinio mnogo dobrog za snuker. Očekivao bih da neko kaže: ‘Znaš šta, mislimo da si mnogo uradio za ovu igru, sviđa nam se ono što pružaš’. Nikada nisam dobio pismo u kome me pohvaljuju. Sve što dobijam je pismo u kome kažu: ‘Uradio si ovo i ono loše’ - rekao je O’Saliven, preneo je Bi-Bi-Si.

Foto AP

- Nisam pričao ni sa kim iz Svetskog snukera 10 godina i nikada neću dopreti do njih pošto znam da takva kultura nije za mene, dodao je 47-godišnjak.

Disciplinski postupak protiv petorice igrača – aktuelnog svetskog šampiona Luke Bresela, četvrostrukih svetskih prvaka Džona Higinsa i Marka Selbija, Tepčaje Un Nua i Alija Kartera izbegnut je jer je događaj u Makau prebačen za decembar uz dozvolu Svetskog snukera.

O’Saliven je u oktobru podržao te igrače.

BONUS VIDEO: Ivana Vuleta nakon svetskog zlata

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)