SRBIJA NE MORA DA BRINE ZA BUDUĆNOST: Veliki rvački trenerski seminar na Divčibarama

Novosti online

15. 11. 2023. u 10:39

Srpski rvači su na poslednja dva seniorska svetska prvenstva ukupno osvojili 10 medalja.

СРБИЈА НЕ МОРА ДА БРИНЕ ЗА БУДУЋНОСТ: Велики рвачки тренерски семинар на Дивчибарама

Foto: Rvački savez Srbije

Trofeji se nižu u kontinuitetu i na velikim takmičenjima u mlađim kategorijama, a sve češće do odličja stižu i srpske rvačice. Sve to posledica je, između ostalog, permanentnog i posvećenog rada Rvačkog saveza Srbije na edukaciji trenera.

U tom cilju na Divčibarama se održava petodnevni trenerski seminar i to u saradnji sa Svetskom rvačkom federacijom. Na seminaru učestvuje 40 klupskih i nacionalnih trenera iz Srbije, a među predavačima su vrhunski stručnjaci - Georgi Sredkov iz Bugarske i Arpad Riter iz Mađarske.

O kvalitetu i obimu rada najbolje svedoči podatak da se svakodnevno održavaju petočasovna predavanja. Sve se odvija pod budnim okom selektora rvačke reprezentacije Srbije Milorada Dokmanca, a zanimljivo je da je na Divčibarama i Kubanac, Abel Belsinde Akosta koji je nedavno postao član stručnog štaba Partizana.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)