ŽIVOT NIJE POŠTEN! Ralf Šumaher se oglasio o sudbini stradalog brata Mihaela, sa kojim godinama ne razgovara

Novosti online

02. 11. 2023. u 10:44

Za čitavu deceniju od nesreće, o Mihaelu Šumaheru saznali smo veoma malo informacija.

ЖИВОТ НИЈЕ ПОШТЕН! Ралф Шумахер се огласио о судбини страдалог брата Михаела, са којим годинама не разговара

FOTO: EPA

Istina o realnom Šumaherovom stanju verovatno će do kraja života ostati nepoznanica za javnost. Porodica je izričita u tome da čak ni najmanji "apdejt" ne sme da se zna, čak i kada situacije ide nabolje, a nakon brojnih svedočanstava za to je "krivac" niko drugi do Mihaelova supruga Korina. 

Čak i kada je sin Mik krenuo stopama slavnog oca, samo je jednom uspeo da progovori o Mihaelu, i to kada je debitovao u Formuli 1. Kako je priznao svojevremeno, najteže mu je što o tome nije mogao da priča sa ocem.

- Tata i ja bismo se razumeli na drugačiji način, jer govorimo sličan jezik. Jezik moto-sporta. Imali bismo o čemu da razgovaramo. O tome najviše razmišljam, mislim da bi nam bilo sjajno. Svega bih se odrekao samo da to imam - opisao je Mik tugu koju oseća jer ne može najlepše stvari u životu da podeli sa ocem.

Nakon ove rečenice, mladi Mik nikada više nije govorio o svom ocu po instrukcijama majke. Nažalost, to je samo potvrdilo tvrdnje izvora koji kažu da je legenda Formule 1 godinama poput biljke, te da su njegovi pokreti ograničeni. Posete gotovo da su potpuno zabranjene, što su takođe potvrdili nekadašnji veliki Šumaherovi prijatelji. Međutim, među prijateljima navodno se nalaze i članovi porodice. 

Naime, Mihaelovom bratu Ralfu navodno je bilo zabranjeno da ga poseti od strane supruge Korin nakon nesreće. Braća nisu godinama razgovarala, a nije poznato da li se situacija promenila, ali sada je Ralf prvi put progovorio o bratovom stanju.

- Nažalost, život ponekad nije pošten i to morate prihvatiti. Kada vidim Mihaelovu decu Đinu-Mariju i Mika, srce mi se smeši. Ako me neko u porodici pita za savet, tu sam. Oni idu svojim putem - izjavio je Ralf Šumaher.

Ralf Šumaher je takođe imao uspešnu karijeru u Formuli 1 pored svog brata, iako nikada nije uspeo da osvoji titulu. Njegova prva sezona bila je 1998. sa Benson & Hedžes pre nego što je predstavljao i Vilijams, BMV i Tojotu.

Pobedio je u šest trka tokom svoje karijere pre povlačenja 2007. godine. On i brat Mihael su jedini par braće koji su pobeđivali u F1 trkama.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!