MOMCI VELIKOG SRCA! Srpski rukometaši ostvarili možda i ključnu pobedu za plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva za igrače do 21 godine

Novosti online

25. 06. 2023. u 21:36

Muška juniorska rukometna reprezentacija Srbije pobedila je večeras u Atini selekciju Egipta rezultatom 33:26 (18:12) u meču prvog kola Četvrte grupe druge faze takmičenja na Svetskom prvenstu za igrače do 21 godine.

МОМЦИ ВЕЛИКОГ СРЦА! Српски рукометаши остварили можда и кључну победу за пласман у четвртфинале Светског првенства за играче до 21 године

FOTO: Tanjug/AP

Kako je Island ranije danas pobedio Grčku 29:28, prvi je na tabeli sa četiri boda, dok Srbija i Egipat imaju po dva. Grčka je poslednja bez bodova.

U ponedeljak će u poslednjem kolu igrati Srbija - Grčka (18.45) i Island - Egipat (16.30). Plasman u četvrtfinale Svetsko prvenstvo izboriće po dve najbolje plasirane selekcije iz svake grupe, pa je pobeda nad direktnim rivalom, Egiptom, bila od izuzetnog značaja za "orliće", kojima je još ostalo da savladaju poslednjeplasirane Grke i prođu među osam najboljih.

U trijumfu nad Egipćanima, najefikasniji u selekciji Srbije bio je Nikola Zečević sa osam golova, dok su Mateja Dodić i Miloš Kos postigli po sedam. U poraženoj reprezentaciji sa severa Afrike najbolji je bio Mohab Abdelhak sa 10 golova. 

Bonus video: Nikola Jokić doživeo ovacije kada je pravo s NBA finala došao u Sombor na hipodrom

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)