NEMAČKA MORA DA PADNE: Odbojkaši u Ligi nacija igraju sa "pancerima"

S. K.

22. 06. 2023. u 08:45

AMERIKA je prošlost, Nemačka je sadašnjost. Odbojkaši (16.30) u svom drugom meču na turniru Lige nacija u Roterdamu igraju sa "pancerima". I nemaju mnogo izbora: ukoliko žele da ostanu u trci za F8 u Gdanjsku moraju neugodnog rivala da bace na kolena.

НЕМАЧКА МОРА ДА ПАДНЕ: Одбојкаши у Лиги нација играју са панцерима

FOTO: EPA

U našem taboru se nadaju da će iz poraza sa SAD izvući pouke za naredni duel.

- Analize kažu da je Amerika igrala veoma dobro na elementu servisa i u odbrani, zahvaljujući tom uzimala je važne poene. Mi smo imali određene periode koje smo odigrali jako dobro, sa kojima sam jako zadovoljan. Baziraćemo se na tim elementima kako bismo konkurentniji protiv ekipa kao što je SAD. Što se tiče Nemačke, analize su zu toku, imamo određena saznanja, sinoć smo gledali video. Taj meč je mnogo važan za nas iz mnogo razloga, maksimalno smo fokusirani na Nemce - ističe za sajt OSS selektor Igor Kolaković.

ATANASIJEVIĆ SE VRATIO

ALEKSANDAR Atanasijević se zbog temperature vratio u Beograd i zameniće ga libero Miloš Krsteski.

- Određene probleme imaju i Luburić i Katić, ostali su u redu. Mislim da ćemo biti potpuno OK - nada se selektor Kolaković.

Miran Kujundžuć naglašava da su protiv Amerikanaca dali sve od sebe.

- Pružili smo maksimum, uspeli smo da osvojimo prvi set, ali je kasnije došao do izražaja njihov kvalitet i iskustvo. To je presudilo i ne treba puno da žalimo. Sada moramo da se skoncetrišemo na Nemce, duel sa njima nam je mnogo bitniji. Idemo na pobedu, videli smo da su oni u punom sastavu i sigurno nas neće zavarati njihov poraz od Irana. Dobro nam je došao dan odmora - naglašava primač Srbije.

Aleksandar Nedeljković poslednjih godina igra za Fridrishvaven, tako da dobro poznaje Nemce.

- Mada igraju bez prvog dizača Kampa mislim da su kvalitetan protivnik. Ne smemo da popustimo, mislim da će igrati na kartu jakog servisa. Moramo dobro se pripremimo za duel sa njima. Kod njih se izdvaja korektor Veber, a sviđa mi se i mlađi dizač Tile. Očekujem kvalitetan meč.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)