SRBIJA DOBRO POČELA, PA STALA: Odbojkaši doživeli novi poraz u Ligi nacija

Tanjug

20. 06. 2023. u 19:08

MUŠKA odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je u utakmici sa selekcijom SAD sa 3:1 u setovima (22:25, 25:19, 25:19, 25:21), u prvom meču na turniru druge sedmice Lige nacija u Roterdamu.

СРБИЈА ДОБРО ПОЧЕЛА, ПА СТАЛА: Одбојкаши доживели нови пораз у Лиги нација

FOTO: OSS

Odlično su izabranici Igora Kolakovića otvorili meč i posle žestoke borbe uspeli da povedu sa 1:0 u setovima. Na žalost, Amerikanci su od drugog seta počeli mnogo bolje da serviraju, što im je na kraju donelo pobedu.

"Orlovi" su tokom sva tri seta pokušavali da stignu prednost rivala, ali su uspeli samo da budu ravnopravni do sredine seta.

Iskusniji Amerikanci, koji u Roterdamu igraju u kompletnom sastavu, nisu dozvolili Srbiji da se vrati u meč i na kraju su zasluženo slavili.

Naša selekcija je meč počela bez Aleksandra Atanasijevića, koji će zbog povišene temperature morati da se vrati u Beograd, a zameniće ga libero Miloš Krsteski.

Srbija će drugu utakmicu u Roterdamu odigrati u četvrtak, 22. juna, od 16.30 protiv Nemačke. Odbojkaši će takmičenje po grupama odigrati od 6. juna do 9. jula.

Finalni turnir V Lige nacija 2023. godine u konkurenciji odbojkaša biće odigran od 19. do 23. jula u Gdanjsku, u Poljskoj.

BONUS VIDEO: Oduševljenje na somborskom hipodromu kada je stigao Nikola Jokić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)