PRAVO TEK DOLAZI: Vaterpolisti saznaju s kim će u četvrtak igrati u četvrtfinalu Svetskog prvenstva do 20 godina

Novosti online

13. 06. 2023. u 15:24

PRVI cilj je ostvaren. Vaterpolisti su izborili direktan plasman u četvrfinale SP do 20 godina u Bukureštu. S kim će se u četvrtak sastati u polufinalu saznaće sutra, kada budu završene utakmice razigravanja za plasman među osam. Polufinale je u petak, a finale u nedelju. Podsetimo, naša selekcija brani zlato iz Praga 2021.

ПРАВО ТЕК ДОЛАЗИ: Ватерполисти сазнају с ким ће у четвртак играти у четвртфиналу Светског првенства до 20 година

FOTO:

Puleni Miloša Korolija su u grupi B savladali Grčku (14:12) i SAD (8:7), a izgubili od Mađarske posle peteraca - 15:17. Osim Srba i Mađara direktan plasman u četvrtfinale izborili su Španija i Crna Gora iz grupe A.

- U grupi smo imali tri jako teška protivnika, ali je najvažnije da smo protiv svih rivala pokazali karakter i da smo pobedom završili prvu fazu takmičenja. Mislim da nismo ni blizu našeg maksimuma. To čuvamo za najvažniju, četvrtfinalnu utakmicu i mečeve koji će odlučivati o medalji. Idemo dalje, nadamo se uspešnom prvenstvu, a zna se šta to znači kada je srpski vaterpolo u pitanju - ističe za sajt VSS Nikola Kojić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)