Sa navijačima do majstorice: Rukometaši Partizana veruju da sutra u drugoj finalnoj utakmici na Banjici mogu da pobede Vojvodinu

S. K.

23. 05. 2023. u 13:24

VERUJU u sebe, u svoje navijače, u podvig. Rukometaši Partizana se nadaju da neće ponoviti slabosti iz prvog duela (28:32) i da će sutra (18.00) na svojoj Banjici, sa "grobarima" u fer i sportskoj igri baciti na kolena Vojvodinu. Ukoliko uspeju da izjednače u pobedama na 1:1, majstorica će se odigrati 8. juna u Novom Sadu.

Са навијачима до мајсторице: Рукометаши Партизана верују да сутра у другој финалној утакмици на Бањици могу да победе Војводину

sajt rk partizan

- Želimo da igramo borbeno, pametnije nego u prvom meču, da budemo maksimalno koncentrisani 60 minuta. Važno je da ne ponovimo greške iz prvog duela, već da budemo mnogo bolji. U Novom Sadu smo se blokirali u prvom poluvremenu, što nas je na kraju koštalo povoljnog rezultata. Mislim da imamo kvalitet da izborimo treću utakmicu - kaže pomoćni trener Petar Žujović, koji će zbog plavog kartona u prvom meču sutra biti na tribinama.

Crno-beli ističu da se ne opterećuju Vojvodinom, već da misle samo na sebe i svoju igru.

- Svesni smo svojih kvaliteta i važno je da se držimo naših principa u odbrani i napadu. Da odigramo najbolje što možemo i da se ne opterećujemo protivnikom - podvlači Žujović.

Beograđani nisu imali specijalne pripreme za branioca titule:

- Gledali smo video, analizirali prvi meč. Prekjuče smo imali relaksacioni trening, juče normalan, kao pred svaki meč.

Mladi reprezentativac Uroš Kojadinović naglašava da su skoncentrisani samo na svoju igru:

- Stekli smo iskustvo posle prvog duela, spremniji za duel sa njima. U video-analizi uočili smo svoje greške i šta treba da uradimo da bismo izborili majstoricu. Naš najjači adut biće naša Banjica i navijači. Verujem da će dvorana biti puna i da će navijači biti naš igrač više. Biće to prava rukometan predstava. Možda je naboj nešto veći, jer je ulog veliki i svi smo veoma motivisani da izborimo treći meč.

Zečević: Revanširaćemo se Novosađanima

KAPITEN Partizana Nikola Zečević veruje da će još jednom dokazati da je njihova Banjica neosvojiva tvrđava:

- Imamo pravu priliku da se revanširamo Vojvodini i izborimo majstoricu. Videli smo gde smo grešili, gde možemo da odigramo bolje. Dokazali smo da smo kvalitetni, motivisani smo i uz podršku navijača možemo do trećeg duel. Iskreno, o njima ne razmišljamo, skoncentrisani smo samo na nas.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu