SRBIJA NA SVETSKOM KUPU: Veliki test pred Svetsko prvenstvo

Novosti online

06. 05. 2023. u 19:00

BAKU će za tri meseca organizovati i Svetski kup i SP u streljaštvo. Zato je prvo od ta dva takmičenje u glavnom gradu Azerbejdžana i te kako važno za naše asove.

СРБИЈА НА СВЕТСКОМ КУПУ: Велики тест пред Светско првенство

streljački savez srbije

Na Svetskom kupu od 10. do 14. boje Srbije braniće: Zorana Arunović, Jovana Todorović,Damir Mikec, Duško Petrov, Dimitrije Grgić (pištolj), Andrea Arsović, Teodora Vukojević, Ivana Anđušić Maksimović, Sanja Vukašinović, Milenko Sebić, Lazar Kovačević, Milutin Stefanović, Marko Ivanović (puška).

- Baku će u drugoj polovini avgusta biti domaćin Svetskog prvenstva u istom sportskom centru na kome će biti održan Svetski kup. U programu za ovu smo sezonu smo planirali brojniju ekipu za Svetski kup u Bakuu, upravo zbog toga što je predstojeći turnir svojevrsna priprema za Svetsko prvenstvo. Skoro svi reprezentativci koji idu na Svetski kup će učestvovati i na Svetskom prvenstvu, pa će im predstojeće takmičenje mnogo značiti da osete atmosferu i upoznaju borilišta - kaže za sajt Streljačkog saveza Srbije sportski direktor Dragan Marković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)