NIKAD SE NE PREDAJU: Vaterpolisti Radničkog bez dva igrača gaje nadu da mogu da iznenade Crvenu zvezdu

Novosti online

02. 05. 2023. u 16:55

VATERPOLISTI Radničkog skupo su platili pobedu u drugom polufinalnom meču plej-ofa nad Crvenom zvezdom (9:8).

НИКАД СЕ НЕ ПРЕДАЈУ: Ватерполисти Радничког без два играча гаје наду да могу да изненаде Црвену звезду

FOTO: M. Vukadinović

Kragujevčani u majstorici, koja se igra u sredu (20.00) na Dorćolu, neće moći da računaju na povređene Josipa Vrlića i Luku Pljevančića.

Naime, utakmica je na momenta bila veoma gruba, pa je Vrliću povređena vilica, dok je Pljevančiću slomljen nos. Ipak, u Radničkom ne pomišljao da se predaju bez borbe.

- Pre svega, sami smo krivi što majstoricu igramo u Beogradu, a ne u Kragujevcu. Porazima u poslednja dva kola ligaškog dela prvenstva, od Zvezde i Šapca, smo došli sami u tu situaciju. Zvezda je stvarno u sjajnoj formi od Nove godine i osvajanja Kupa. Igraju odlično, pogotovo na svom bazenu i bili bi favoriti i da smo kompletni, a ovako su definitivno apsolutni favoriti. Ipak, mi se nećemo predati, pokušaćemo da ih iznenadimo i da pružimo daleko više od svog maksimuma, ali će nam trebati i njihov loš dan kako bismo izborili finale- rekao je za sajt Radnčkog strateg Uroš Stevanović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona