"SPIN" BEZ PREMCA : U Novom Sadu održano 13. prvenstvo Srbije u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom

Novosti online

01. 05. 2023. u 14:40

NA 13. Prvenstvu Srbije u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom, koje je minulog vikenda uz učešće 13 klubova održano u novosadskom „Spens-u“, trijumfovao je domaći STK OSI „Spin“, predvoćen našim proslavljenim paraolimpijcima, Borislavom Perić -Ranković, Nadom Matić, Mitrom Palikućom, Sanjom Mijatović…

СПИН БЕЗ ПРЕМЦА : У Новом Саду одржано 13. првенство Србије у стоном тенису за особе са инвалидитетом

S.B.

Izabranici trenera Zlatka Keslera, inače selektora reprezentacije Srbije i Lazara Kurteša, trijumfovali su u sve četiri takmičarske kategorije.

U kategoriji muškarci u kolicima 1-5, Spin je ispred drugoplasiranog STK OSI „Nais“ iz Niša i STKI „K2“ iz Zrenjanina a u ženskoj konkurenciji, iza „Spina“ su STIK „San-Spin“ iz Leskovca i STU OSI „Neos“ iz Novog Sada.

U kategoriji muškarci stojeći, kategorija 6- 8, posle Spina je STKI „Ča“ iz Čačka i STU OPSI „Neos“ iz Novog Sada, a u kategoriji 9 i 10, iza Spina su PSTUOSI „Prijepolje“ i STK OSI „Naios“ iz Niša.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!