"PSOVAO MI JE MRTVOG OCA I MAJKU"! Oglasio se trener Zvezde i optužio kolegu sa klupe Partizana za neviđeni prostakluk

Novosti online

31. 03. 2023. u 13:50

Sukob između Nikole Matijaševića i Bojana Janića izgleda da se neće tek tako rešiti... Bilo je varnica između njih i na duelu koji je odigran u poslednjem kolu ligaškog dela, a vrhunac je dostignut na otvaranju plej-ofa tri dana kasnije.

ПСОВАО МИ ЈЕ МРТВОГ ОЦА И МАЈКУ! Огласио се тренер Звезде и оптужио колегу са клупе Партизана за невиђени простаклук

FOTO: M. Vukadinović

U dvorani Master je došlo do incidenta, razmenili su teške reči posle kojih se oglasio samo trener crno-belih Bojan Janić.

Dva dana kasnije na sajtu lige je svoju verziju izneo i iskusni stručnjak koji sedi na klupi Crvene zvezde.

– Kao prvo, želeo bih da čestitam svojim igračima na sjajnoj utakmici i pobedi od 3:0 nad Partizanom u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa. Mnogi su nas bili otpisali nakon poraza u Novom Sadu, protiv ekipe Novi Sad Maneks, i govorili da je sezona gotova. Ušli smo u plej-of spremni i nastavićemo da ulazimo u svaki meč odlučno, sa ciljem da pobedimo Partizan u subotu – bio je uvodni komentar Matijaševića.

Dokazani stručnjak je, potom, prokomentarisao odnos koji je imao sa Bojanom Janićem tokom prvog četvrtfinalnog susreta.

– On je na 2:0 u setovima i 23-17 za nas došao do mreže i krenuo da prelazi i izgovorio toliko odvratnih uvreda, da mi se pokojni otac i majka prevrću u grobu. J…m ti mrtvu majku, mrtvog oca, ubiću te, matori konju… itd. Iskreno, nikad u karijeri nisam doživeo niti video takav prostakluk i takve uvrede. Imam 69 godina, prvoligaški sam trener od 1983. godine, osvojio sam titulu prvaka Francuske kao trener 1984, kada je Janić imao dve godine – razočarano deluje Matijašević.

– U moje vreme smo poštovali starije, provokacije su sastavni deo igre, a ko ne može to da podnese, mora da se zapita da li je za ovaj posao. Naučen sam da se borim za vreme meča, a kad se završi pružam ruku i idem dalje. To vređanje kad je meč gotov, ozbiljno je iskazivanje slabosti i nemoći. To sigurno neće uticati na moj fokus i način na koji vodim utakmicu. Naprotiv. Na vezi sam sa advokatom i ispitujemo da li postoje elementi za pokretanje krivične tužbe! Odlučno ću ga tužiti kao i sve druge osobe koje budu imale nasilničko ponašanje. Na ličnom planu Janić je povredio i moju decu koja su gajila drugarski odnos sa njim. Lepo je dočekan na svadbi moje ćerke, a sebi je dozvolio da mi se roditelji prevrću u grobu zato što nije u stanju da podnese presiju i nadmetanje na terenu. Za kraj, želim svojim igračima da uđu u totalni fokus. Spremamo ‘game plan’, kao što smo spremali i za prvu utakmicu. Ući ćemo spremno i odlučno u ovu jako važnu utakmicu za Zvezdu – završio je svoje izlaganje vidno povređeni trener Crvene zvezde.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!