FRKA U REPREZENTACIJI SRBIJE: Savez i šampion žestoko zaratili

Novosti online

03. 03. 2023. u 08:00

Srbija će biti u grupi sa Australijom, Grčkom, Španijom, Crnom Gorom i Gruzijom, gde će pokušati da izbori učešće na F8 turnir Svetskog kupa. Selekcija Uroša Stevanovića se okupila u Kragujevcu, a među vaterpolistima nema Nikole Jakšića.

ФРКА У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ СРБИЈЕ: Савез и шампион жестоко заратили

FOTO: N. Paraušić

To je rezultat odluke Novog Beograda koji je smatrao da bi on trebalo da ostane da trenira sa ekipom, pošto je skoro izašao iz povrede, navodi se na sajtu Vaterpolo saveza Srbije. Savez je dao garanciju da će u reprezentaciji imati najbolje moguće uslove, ali iz Novog Beograda ni tada nisu popustili.

- Žao nam je što Nikola nije sa nama, imao je sve uslove da sa reprezentacijom trenira na najvišem nivou. Nadam se da će nam se priključiti u narednom periodu -  rekao je predsednik VSS Viktor Jelenić.

Takođe, u saopštenju se navodi da će se ovoj situaciji još uvek pričati, pošto Jakšić već neko vreme trenira sa ekipom i odigrao je četiri utakmice, a jako je bitan za reprezentaciju.

Na pripremama u Kragujevcu trenutno su: Branislav Mitrović (Vašaš), Lazar Dobožanov (Radnički), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Pavle Gavrilović (Šabac), Nemanja Ubović (Ferencvaroš), Nebojša Toholj (Šabac), Đorđe Lazić (Breša), Sava Ranđelović (Vašaš), Radomir Drašović (Novi Beograd), Nemanja Stanojević (Radnički), Petar Jakšić (Partizan), Strahinja Rašović (Novi Beograd), Nikola Lukić (Radnički), Marko Radulović (Novi Beograd), Nikola Kojić (bez kluba), Dušan Mandić (Novi Beograd), Viktor Rašović (Novi Beograd), Filip Janković (Radnički), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Vuk Milojević (Crvena zvezda) i Marko Dimitrijević (Partizan).

Nikola Jokić - najbolje asistencije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)