OSVOJIO ZLATNU RUKAVICU I ZBOG PETICA U ŠKOLI ODLOŽIO PRIPREME SENIORSKE REPREZENTACIJE U DUBAIJU (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

14. 12. 2022. u 19:45

MLADI bokserski reprezentativac Dario Tomić, bokser BK Banat iz Zrenjanina, proteklog vikenda superiorno je u Kikindi osvojio trofej Vojvođanska zlatna rukavica i zbog obaveza u srednjoj Medicinskoj školi u Zrenjaninu, zahvalio se Bokserskom savezu Srbije, na pozivu da se odazove reprezentativnim pripremama u Dubaiju.

ОСВОЈИО ЗЛАТНУ РУКАВИЦУ И ЗБОГ ПЕТИЦА У ШКОЛИ ОДЛОЖИО ПРИПРЕМЕ СЕНИОРСКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ У ДУБАИЈУ (ФОТО)

Foto: BK Banat Zrenjanin

- Sve zvuči bajkovito, ko bi odbio put u idilični grad u Emiratima, koji je san mnogih, ali meni obaveze u školi, odličan sam i imam sve petice, ipak ne dozvoljavaju da se odazovem pozivu selektora - iskren je talentovani Dario.

Priznaje da mu je laknulo, kada su ljudi iz Saveza, sa razumevanjem pozdravili ovakvu njegovu odluku.

- Nije mala stvar biti reprezentativac Srbije, ali mlad sam, jurim petice u školi i nikako ne smem sad da izostanem, a za boks će biti još prilika - dodaje Tomić.

Inače on je u sjajnom meču u Kikindi superiorno savladao Nišliju Đorđa Stojkovića iz BK Naisus i zasluženo osvojio trofej u svom prvom seniorskom nastupu.

- Dario je sjajan mladić, ne propušta ni jedan trening, standardni je član mlade bolserske reprezentacije Srbije i ubeđen sam da će nisku sjajnih rezultata nastaviti i kao senior - kaže njegov trener Milivoj Šojić uz napomenu da mu je iskreno žao, jer je Dario zaslužio poziv selektora seniorskog nacionalnog tima, ali da ima vremena i da će Dario nakon obaveza u školi, jer silno želi da studira medicinu, sve u boksu nadoknaditi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)