MEDALJU POSVETILA ZVEZDI! Prelepa Emilija objedinila zlato na Svetskom i Evropskom prvenstvu!

A. I.

09. 12. 2022. u 22:26

EMILIJA Antanasijević načinila je veliki uspeh. Osamnaestogodišnja karatistkinja uspela je da objedini titulu na nedavno osvojenom Evropskom prvenstvu, sa zlatom na Svetskom prvenstvu u karateu u Lubinu, u Poljskoj.

МЕДАЉУ ПОСВЕТИЛА ЗВЕЗДИ! Прелепа Емилија објединила злато на Светском и Европском првенству!

FOTO: Screenshot/Instagram/emilijaa.an

Srpkinja je povredu sa početka godine u potpunosti stavila iza sebe, te je nakon evropskog zlata uspela da se okiti i zlatom sa Svetskog prvenstva u Lubinu.

Redom su padale takmičarke iz Amerike, Litvanije, Češke, Rumunije i Poljske, a Emilija je nakon trijumfalno okončanog takmičenja medalju posvetila klubu koji ima posebno mesto u njenom srcu.

FOTO: Privatna arhiva

- Vredno sam radila da ostvarim ovaj cilj, ponosna sam na sebe i ceo moj tim, ljude koji su me podržavali. Ipak, medalju bih posvetila mojoj Crvenoj zvezdi koja mi uvek pruža podršku, kluba koji u mom srcu ima posebno mesto. Medalja je za Srbiju i moju Crvenu zvezdu, rekla je kratko Emilija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!