RUKOMETAŠICE KIKINDE DOBILE POJAČANJE, Jelena Živkov vratila se kući

R. Š.

12. 11. 2022. u 15:13

Posle šest godina igranja u dresu drugih klubova Jelena Živkov vratila na parket Ženskog omladinskog rukometanog kluba „Kikinda“.

РУКОМЕТАШИЦЕ КИКИНДЕ ДОБИЛЕ ПОЈАЧАЊЕ, Јелена Живков  вратила се кући

Foto: Grad Kikinda

U rodni grad prešla je iz „Železničara“ iz Inđije, u kojem je donedavno nosila kapitensku traku, a kikindskom klubu trebalo bi da pomogne da ostvari što bolji plasman u elitnom srpskom rukometu. U Kikindi je počela njena karijera, a onda je zbog studija prešla najpre u novosadsku „Minakvu“, sadašnju „Vojvodinu“, a odatle je, posle samo jedne polusezone, potpisala za klub iz Inđije i tamo igrala četiri i po sezone. Sada je ponovo među svojima, a sadašnji trener Dragana Karanović, bila je njena prva učiteljica i na rukometnom parketu.

- Ona je bila moj prvi trener. kada sam sa osam godina prvi put zakoračila na teren. Veliko mi je zadovoljstvo što ćemo ponovo da sarađujemo. Došla sam iz ekipe koja je prošle godine osvojila titulu prvaka države, tako da sam ubeđena da svako može da pobedi svakog. Liga je izjednačena, ali mislim da ova ekipa može mnogo bolje, devojke su mlade, željne dokazivanja i samim tim, uz par iskusnih igračica, mislim da mogu da se postignu bolji rezultati – izjavila je Jelena, koja igra na poziciji srednjeg beka.

Za njen povratak u Kikindu zaslužna je ne samo Uprava kluba, već i lokalna samouprava, pa im je Živkova zahvalila na angažmanu. Njenim dolaskom u ŽORK „Kikinda“ posebno je zadovoljna Dragana Karanović, koja s klupe vodi ekipu.

- Drago mi je što je odlučila da pojača naš klub i da nam pomogne da ostvarimo veće ambicije nego što smo u samom početku planirali, a to je opstanak u sadašnjem rangu – navela je Karanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna