PREDSEDNIK PSŽ STAO NA ČELO "DUNAV OSIGURANJE SPORTSKIH IGARA MLADIH" : El Kealifi novi ambasador

D. D.

18. 09. 2022. u 19:04

NOVI ambasador "Dunav osiguranje Sportskih igara mladih" je Naser el Kelaifi, predsednik i glavni izvršni direktor fudbalskog kluba Pari Sen Žermen, član Organizacionog odbora Svetskog prvenstva i delegat u izvršnom odboru UEFA.

ПРЕДСЕДНИК ПСЖ СТАО НА ЧЕЛО ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ СПОРТСКИХ ИГАРА МЛАДИХ : Ел Кеалифи нови амбасадор

Foto EPA

Na svečanoj ceremoniji proglašenja novog ambasadora u Splitu prisustvovali su: Miroslav Ćiro Blažević, Aleksander Čeferin, Predrag Mijatović, Nemanja Vidić, Darijo Srna, Dejan Tomašević, Mario Stanić, Slaven Bilić, Stipe Pletikosa, vodeći ljudi fudbalskog kluba Šahtjor Donjeck, gradonačelnik Splita Ivica Puljak, ministar unutrašnjih poslova Republike Hrvatske, Davor Božinović...

Prebogati vlasnik pariskog fudbalskog giganta nije krio zadovoljstvo zbog činjenice da je aktivno uključen u Sportske igre mladih, koje okupljaju mališane iz Srbije, BiH i Hrvatske.

- Ovo je velika čast biti ambasador Sportskih igara mladih. Deca su najveći poklon i za mene imaju veliko mesto u srcu. Sport me je naučio mnogo, poštovanjem, integritetom, kako se suočiti sa problemima, kako ih rešiti. Zbog ovoga su Igre važne, čast mi je što ću biti ambasador. Moramo da pokušamo da stvorimo bolju budućnost za našu decu kroz sport - poručio je novi ambasador "Dunav osiguranje Sportskih igara mladih" Naser al Kelaifi.

U izuzetno emotivnom govoru Miroslav Ćiro Blažović izjavio je da je ponosan na dvodecenijsko poznanstvo sa idejnim tvorcem igara Zdravkom Marićem.

- Presrećan sam što je Zdravko sa svojim timom uspeo u realizaciji ovog divnog projekta koji je od velikog značaja za decu regiona. Moram reći da su deca naša najveća mudrost. Srce mi je puno kad vidim ovu nasmejanu decu koja se bave sportom - rekao je Ćiro. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)