RVOJE U POSETI "NOVOSTIMA" Mišićavi brka, maskota Svetskog rvačkog prvenstva u Beogradu poziva: Dođite svi u "Arenu" (FOTO)

S. R.

28. 07. 2022. u 16:00

NAJJAČI, najspretniji i najsimpatničiji čovek u Srbiji, Rvoje, maskota Svetskog prvenstva u rvanju (od 10. do 18. septembra) u Beogradu, sa Pi-Arom Rvačkog saveza Srbije Nevenom Spasić posetio je "Novosti" i uručio zvaničnu pozivnicu za nadmetanje u "Štark areni".

РВОЈЕ У ПОСЕТИ НОВОСТИМА Мишићави брка, маскота Светског рвачког првенства у Београду позива: Дођите сви у Арену (ФОТО)

FOTO: Rvački savez srbije

Simpatični brkajlija izazvao je opšte oduševljenje u našoj redakciji. Svi su želeli da se fotografišu sa"mišićavim" rmpalijom, koji je svima rado izlazio u susret, ali i duhovito odgovarao na pitanja novinara "Novosti", pre svega da li ima ko jači od njega i da li bi mogao sve rivale da "bije".

- Ma, kakvi, nećemo nikoga da bijemo. Mi smo svi prijatlji, miroljubivi, i bićemo najbolji domaćini, ali ćemo pokušati da sve pobedimo. Zato pozivam ljubitelje rvanja da dođu na Svetsko prvenstvo. Družićemo se i zabavljati, kako bi našim gostima šampionat ostao u što boljem sećanju. Neka se sve ori, da se svaki rvač, što bolje bori - rekao je simpatični Rvoje.

U prestonici Srbije nadmetaće se oko 2.000 takmičara iz 70 zemalja sveta, u tri stila: grčko-rimskom, slobodnom i rvanju za žene. A, sudeći po tome koliko je energije uloženo u pripreme i organizaciju SP, očekuje se da i naši borci daju maksimum i osvoje rekordan broj medalja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista