DARKO MILIČIĆ OPET U RINGU: Nekadašnji NBA košarkaš boksovao sa legendom crnogorskog sporta (VIDEO)

Novosti online

13. 05. 2022. u 14:52

DARKO Miličić se ponovo vratio u ring! Nekadašnji NBA as, koji je svojevremeno bio i drugi pik na NBA draftu, veliki je ljubitelj borilačkih veština, a navijači su mogli da ga vide po drugi put u ringu posle osam godina, kada se oprobao u kik-boks meču protiv Radovana Radojčina.

ДАРКО МИЛИЧИЋ ОПЕТ У РИНГУ: Некадашњи НБА кошаркаш боксовао са легендом црногорског спорта (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Sada je bivša košarkaška zvezda odmerila snage u ringu sa legendom boksa iz Nikšića Ratkom Draškovićem, koji je u ovom revijalnom meču simbolično završio karijeru.

Miličić i Drašković su boksovali samo jedan minut, čime se, posle 41 godine aktivnog baljenja boksom, legenda crnogorskog boksa oprostila od ove plemenite veštine titulom iz humanosti.

Meč koji je organizovan u Sportskom centru u Nikšiću imao je humanitarni karakter, jer je sav prihod od ulaznica bio namenjen za porodicu Nebrigić, kojoj je nedavno izgorela kuća.

Kamere Radio-televizije Nikšić bile su na licu mesta i zabeležile su borbu Miličića i Draškovića, koje su gledaoci pozdravili ovacijama.

- Velika je čast biti ovde. Poreklom sam iz ovih krajeva u selu iz Nikšićke župe. Drago mi je da ću obići selo odakle je sve krenulo, što sam ovde na Svetog Vasilija, što sam ovde na manifestaciji koja ima humanitarni karakter, a pre svega što je zvezda večeri naš brat Ratko, veliki humanista koji humanost pomera na viši nivo. Svima nama koji se trudimo da pomažemo pokazuje da možemo više, na nama je da se potrudimo da to i uradimo. Veliko mu hvala što postoji, na svim delima dosadašnjim, nadam se da neće stati i da će nastaviti i dalje. Svaka čast na dugoj i uspešnoj karijeri, nadam se da će svoje iskustvo i znanje preneti na drugu decu - rekao je Miličić.

Uvod u oproštaj Draškovića bile su borbe reprezentativaca Srbije i Crne Gore, gde je Crna Gora slavila sa 4:3.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere