JAČI OD VETRA U VRŠCU: Žetva medalja zrenjaninskih taekvondoista

B.G.

11. 04. 2022. u 16:03

MALI taekvondo majstori iz Zrenjanina, na internacionalnom turniru u Vršcu, koji je okupio 780 takmičara iz 12 zemalja i 70 klubova, ekipno su osvojili šampionsku titulu u kategoriji forme i okitili se sa 23 zlatne, 10 srebrnih i 5 bronzanih medalja.

ЈАЧИ ОД ВЕТРА У ВРШЦУ: Жетва медаља зрењанинских таеквондоиста

foto: Tekvondo klub Zrenjanin

Osvajači zlatnih medalja u borbama su Jana Terzin i Aleksandar Aćin, srebrne u borbama osvojili su Ninoslava i Ognjen Vaš, Mihajlo Brusin i Sofija Stojšić, dok su bronzana odličja osvojili Tatjana Vaš, Eleonora Zakar, Stojan Kojadinović i Luka Stojšić.

Zlato u formama osvojili su Milica Podkonjak, Todor Vulić, Ninoslava Vaš, Jana Terzin, Ognjen Vaš, Aleksandar Aćin, Nina Romakov, Milana Aćin i Danilo Somborski, u paru Ognjen i Ninoslava Vaš, Jana Terzin i Aleksandar Aćin i Milana Aćin i Danilo Somborski.

Kao tim Eleonora Zakar,Tatjana Vaš, Ninoslava Vaš, Marta Višnjić, Milana Aćin, Nina Romakov, srebrne medalje u formama su osvojili Tatjana Vaš, Eleonora Zakar, Marta Višnjić i Vanja Udovičić, a u paru Marta Višnjić i Vanja Udovčić, dok je bronzanu medalju u formama osvojio Aleksa Markov.

BONUS VIDEO - Ko je bolji fudbaler, Novak ili Nejmar?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024