SRBIN SE POSLE MOŽDANOG UDARA VRATIO NA TEREN: "Osećaj da sam opet tu je neprocenjiv"

Novosti online

08. 04. 2022. u 12:22

NEKADAŠNjI rukometni reprezentativac Srbije Dragan Marjanac ima srebro iz Beograda sa Evropskog prvenstva 2012. Godinama je bio u taboru „orlova”, ali i čuvao mrežu Crvenke, Crvene zvezde, Fidelinke, Vojvodine, Partizana, Pik Segeda, Toleda i Berna.

СРБИН СЕ ПОСЛЕ МОЖДАНОГ УДАРА ВРАТИО НА ТЕРЕН: Осећај да сам опет ту је непроцењив

Foto arhiva VN

Napravio je zavidnu karijeru u inostranstvu, a u maju prošle godine bio je u životnoj opasnosti. Na treningu svog kluba Araua je doživeo moždani udar. Dugo se oporavljao, ali se nije predavao momak rođen u Vrbasu 1985. godine. Posle skoro godinu dana pauze, Marjanac se prošlog vikenda vratio rukometu.

Iskusni čuvar mreže je bio na klupi njegovog kluba Sur Araua u šampionatu Švajcarske. Zasad nije branio, ceo meč je bio na klupi, ali je povratak posle dugog oporavka veliki dan za nekadašnjeg reprezentativca Srbije.

- Moja karijera se ne završava tek tako. Osećaj da sam opet tu je neprocenjiv - rekao je Marjanac, prenosi lokalni portal aargauerzeitung.ch.

Marjanac je više od decenije u Švajcarskoj. Posle sedam godina u Bernu, poslednje četiri je član Sur Arau, tima koji je trenutno treći u prvenstvu ove zemlje, iza Kadetena i Fadi Vintertura.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri