DUŠAN MANDIĆ JE PRAVI KAPITEN: Starteg vaterpolista Novog Beograda Dejan Jovović hvali svog najboljeg igrača

S. K.

30. 01. 2022. u 12:55

VATERPOLISTI Novog Beograda nastavili su pobednički niz u Superligi Srbije. Lider je u drugom kolu grupe za plasman od 1. do 6. mesta četvrti put ove sezone savladao Partizan (16:10), a dervi je obeležio Dušan Mandić sa šest golova.

ДУШАН МАНДИЋ ЈЕ ПРАВИ КАПИТЕН: Стартег ватерполиста Новог Београда Дејан Јововић хвали свог најбољег играча

Dušan Mandić Foto M. Vukadinović

- Dušan Mandić je u ovom trenutku možda najbolji svetski igrač, uz svog kapitena iz reprezentacije Filipa Filipovića. On ima kapacitet da reši utakmice, ne postavlja se pitanje. Meni je drago da je on izneo ovu utakmicu kao pravi kapiten. Moramo da imamo u glavi da je Mandiću ovo prvi put da je kapiten u nekom klubu. Mislim da je njemu ovo jedna velika škola za njegovu karijeru u budućnosti. Očekujem da bude lider u narednom periodu, kako u našem klubu, tako i u srpskoj reprezentaciji - istakao je strateg Novog Beograda Dejan Jovović.

O meču sa Partizanom iskusni stručnjak je rekao:

- Bila je to utakmica sa potpuno dva lica. Jedna konfuzna igra našeg tima na početku utakmice, bili smo stalno u zaostatku, međutim nismo gubili glavu i to je bilo veoma bitno. Onog momenta kada smo uspeli da stabilizujemo našu odbranu, od tog trenutka smo primili samo dva gola i izneli ovu utakmicu na onaj način na koji smo i želeli da je iznesemo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona