RADNIČKI PRETI NOVOM BEOGRADU: Šumadinci veruju da danas (19.00) u finalu Kupa Srbije mogu da savladaju "vukove"

S. K.

28. 12. 2021. u 11:43

ŠAMPION na lidera Superlige za pehar Kupa Srbije. Vaterpolisti Radničkog veruju da mogu večeras (19.00) da prvi put ove sezone savladaju Novi Beograd. Kragujevčani priznaju "vukovima" da su favoriti, ali i veruju da je sve moguće u jednoj utakmici. Podsetimo, Radnički je u polufinalu savladao Crvenu zvezdu sa 9:8, a Novi Beograd Partizan sa 8:5.

РАДНИЧКИ ПРЕТИ НОВОМ БЕОГРАДУ: Шумадинци верују да данас (19.00) у финалу Купа Србије могу да савладају вукове

Detalj sa prvenstvenog meča Novi Beograd - Radnički Foto M. Vukadinović

- Izgubili smo dva puta na njihovom bazenu, ali mislim da i te kako imamo šanse, bez obzira što Novi Beograd ima ekipu za velika dela. Gotovo da nemaju slabu tačku u timu. Znamo odakle nam preti najveća opasnost, kroz celu sezonu se vidi da su njihove udarne igre Mandić, Duško Pijetlović, Vlahopulos, Jakšić i Strahinja Rašović, kog jako dobro poznajemo, kao i on nas. Uz to imaju još mnogo drugih igrača koji mogu da dođu do izražaja i očekujem jako tešku utakmicu. Naš najjači adut je timska igra koja nas je krasila kako ove, tako i prethodnih godina i mislim da će presuditi veća želja i agresivnost, što je čest slučaj u finalima - kaže za sajt Radničkog Filip Janković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!