RUKOMETAŠICE OTPUTOVALE NA ISLAND: Veći izazov od Turske

Đ. S.

08. 10. 2021. u 19:45

TURSKA je bila malo jači sparing partner (36:27), sada je pred rukometašicama Srbije nešto teži izazov.

РУКОМЕТАШИЦЕ ОТПУТОВАЛЕ НА ИСЛАНД: Већи изазов од Турске

FOTO: RSS

Naše dame su otputovale na Island, gde će u nedelju (18.00 RTS 2, Arena 3), igrati protiv domaćih igračica i pokušati da ostvare maksimalan učinak u prva dva kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. koje će se igrati u Sloveniji, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori.

- S obzirom na to da smo poprilično kratko u ovom novijem sastavu, selektor Bregar je svima dao priliku i pokazali su svi da mogu da odigraju određenu minutažu i doprinesu pobedi. Ja sam lično zadovoljna koliko su se dale devojke, koliko je svaka doprinela i, naravno, zadovoljna sam rezultatom. Istina je da je Turska slabiji protivnik, ali utakmica je bila dobra za uigravanje - ističe Kristina Liščević.

Svesna je naša reprezentativka da će domaća selekcija biti znatno veći izazov od Turkinja i prikazati pravu snagu ekipe Uroša Bregara.

- Definitivno su bolja ekipa od Turske, ali radili smo juče i danas na nekim njihovim akcijama i kvalitetima, kao i na taktici. Iskreno se nadam da ćemo biti spremni za utakmicu i da uradimo sve onako kako smo zamislili. Priželjkujem novu pobedu, to nam je uvek cilj - podvukla je popularna Kiki.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna