ŠTEFANEK U POSETI DOMU UČENIKA: Predsednik Sportskog saveza Srbije družio se sa srednjoškolcima

Novosti online

04. 10. 2021. u 17:15

NA poziv direktora Doma učenika srednjih škola "Milutin Milanković", Nenada Milenovića, predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek posetio je ovu ustanovu gde je organizovan okrugli sto, a olimpijski šampion u rvanju podelio je svoje iskustvo sa fokusom na najveće sportske rezultate.

ШТЕФАНЕК У ПОСЕТИ ДОМУ УЧЕНИКА: Председник Спортског савеза Србије дружио се са средњошколцима

FOTO: N. I.

Štefanek je ovom prilikom istakao da je obrazovanje neizostavni deo svakog čoveka.

Govorio je o svom napornom putu do najsjajnijih odličja, odricanjima, treninzima, najlepšim trenutcima ali i onim kritičnim momentima i kako je uspeo da ih prevaziđe.

Učenicima je ispričao i anegdote sa Olimpijskih igara, a sve sa ciljem da im se približi šta je sve potrebno da bi se postigao uspeh.

- Drago mi je što sam danas imao priliku da svoje iskustvo ispričam srednjoškolcima. Nadam se da sam svojom izlaganjem motivisao i bar malo pomogao mladima da uspeju u onome što žele. Volim da kažem da je za vrhunski rezultat potrebno da se sve kockice poklope. Ali ono što je do svakog od nas jeste da se trudimo i dajemo svoj maksimum, radimo, treniramo i neprestano učimo - rekao je Štefanek.

Učenica Milica Stojković učestvovala je ove godine na prvoj slikarskoj koloniji i tom prilikom naslikala portret upravo Davora Štefaneka na kome je olimpijski šampion nakon okruglog stola ostavio autogram.

FOTO: N. I.

Za uspomenu je Štefaneku uručena knjiga o Domu učenika srednjih škola "Milutin Milankivić".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu