KOVAČ NEZADOVOLJAN POSLE ITALIJE: Više od nas su želeli pobedu

Novosti online

19. 09. 2021. u 08:23

SELEKTOR odbojkaša Srbije, Slobodan Kovač, nije bio zadovoljan izdanjem svojih igrača posle poraza od Italije 3:1 (29:27, 25:22, 23:25, 25:18) u polufinalu Evropskog prvenstva.

КОВАЧ НЕЗАДОВОЉАН ПОСЛЕ ИТАЛИЈЕ: Више од нас су желели победу

FOTO: CEV

Imao je šta da kaže svojim izabranicima koji nisu pružili partiju kakva se očekivala.

- Sigurno da je prvi set završen u našu korist verovatno bi drugačije pričali. Ali, ova mlada ekipa je više od nas želela pobedu i mislim da su igrali stvarno dobro u odnosu na nas koji smo igrali samo na trenutke. Umesto da krenemo četvrti set mnogo pozitivnije, krenuli smo sa 5:0 za protivnika, oni su dobili krila i priča je završena. Šteta. Mislim da smo mogli da igramo mnogo bolje kao tim, ali nismo mogli, da li zato što nam to protivnik nije dozvolio ili zato što nije bilo dobro veče, ali u svakom slučaju komplimenti za Italiju, za ovu mladu Italiju. A mi da budemo jaki u glavi i spremni za sledeću utakmicu - rekao je Kovač.

"Orlovi" su predali evropsku krunu, pa ih danas od 17.30 očekuje meč za treće mesto protiv domaćina Poljske koja je polufinalu poražena od Slovenije sa 3:2.

- O tome smo već pričali. Nije dobro što je to ovako, ali opet treba da se igra. Juče je u igri bilo finale, danas treba da bude velika borba sa domaćinom, punom dvoranom. Biće oni umorni, kao i mi. Treba da prevlada volja i želja za osvajanjem medalje - zaključio je selektor Srbije.

Finale između Italije i Slovenije na programu je danas u 20.30.

BINUS VIDEO: Oproštaj Novice Veličkovića pred punom Arenom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024