TIJANA BOŠKOVIĆ: Nije bio naš dan, hvala publici, uživale smo pred njom

Novosti online

04. 09. 2021. u 23:22

TIJANA Bošković je još jednom pokazala da je jedna od najboljih odbojkašica na svetu. Bila je glavni adut naše reprezentacije na celom Evropskom prrvenstvu i u finalu protiv Italije.

ТИЈАНА БОШКОВИЋ: Није био наш дан, хвала публици, уживале смо пред њом

FOTO: N. Skenderija

Srbija je poražena u meču za zlato sa 3:1 u setovima, a naša korektorka je istakla da su svi tužni, ali ujedno i ponosni na veliku uspeh.

- Teško je sada bilo šta reći, naravno da smo tužni i razočarani, ali i ovo je ogroman uspeh. Preponosna sam na sve nas, imale smo četiri nezaboravna meseca. Olimpijske igre, pa Evropsko prvenstvo, bronzana i srebrna medalja. Samo mi znamo koliko smo truda uložile. Što se utakmice tiče, nije bio naš dan, možda je bezveze što to kažem, ali tako je to u sportu. Hvala ovim divnim ljudima, uživale smo da igramo ovih dana pred njima - rekla je Tijana Bošković za RTS.

Kapiten Maja Ognjenović istakla šta je bilo to što je odčlučilo finale protiv Itajanki koje su odigrali sjajan meč.

- Hvala na konstataciji da ova medalja sija zlatnim sjajem. Bilo je izuzetno teško protiv vrlo raspoložene Italije. Igrale su tokom cele utakmice na idealan prijem. To nije bila naša zamisao, htele smo da ih napadamo servisom kako bismo ih onemogućili da im Paola Egonu bude najbolji napadač. Žao mi je zbog publike i prelepe prilike da se u našoj zemlji okitimo najsjajnim odličjem. Imali smo veoma teško leto iza nas i možemo ipak da budemo zadovoljne - istakla je Maja Ognjenović.

Podsetimo, Srbija je pre evropskog srebra osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)