UNIKA I DALJE UZ VATERPOLISTE: Delfini su uvek bezbedni

S. K.

12. 07. 2021. u 21:32

ZAJEDNO u nove pobede. Poručili su zajedno predstavnici Vaterpolo saveza Srbije i "Unika osiguranja" posle dogovorene nove, trogodišnje saradnje.

УНИКА И ДАЉЕ УЗ ВАТЕРПОЛИСТЕ: Делфини су увек безбедни

FOTO: M. Vukadinović

Ugovor u hotelu "Hilton" potpisali su predsednik VSS Viktor Jelenić i direktorka brenda i komunikacija "Unika osiguranja" Sonja Marić.

Jelenić je zahvalio na poverenju i podršci, a Marićeva je podvukla da je saradnja prerasla u pouzdano prijateljstvo:

- "Unika" ponosno nosi trofej zvaničnog osiguranja vaterpolo tima Srbije od 2016. Ostaje osmi igrač reprezentacije i sigurna podrška VSS. Oslonjeni na zajedničke vrednosti, nastojimo da osiguramo vetar u leđa za vrhunske rezultate vaterpolo tima Srbije i u budućnosti.

Selektor Dejan Savić rekao je da je saradnja sa "Unika osiguranjem", koja osigurava vaterpolo selekcije, prerasla u prijateljstvo:

- Nadam se da ćemo ponoviti sve uspehe. Srbija je jedna mala zemlja, gde narod ne zna važnost osiguranja i velika je stvar približiti to ljudima. Ovo je hrabar iskorak, pogotovo u trenutku kada je klupski vaterpolo na putu prema novim uspesima.

Kapiten Filip Filipović je poklonio Marićevoj kapicu sa brojem 14, jer je "Unika osiguranje" uvek bila deo šampionske ekipe:

- Nama igračima je uvek bila najvažnija bezbednost, a sa svakog takmičenja smo se vraćali zdravi i bezbedni. Drago mi je što se ova tradicija nastavlja i nadam se da će naredne generacije imati podršku i posle Tokija kada neki od nas odlaze.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)