ODBOJKAŠICE POSLE DVE GODINE ODIGRALE ZVANIČAN MEČ: Znamo šta nedostaje

S. K.

06. 07. 2021. u 21:48

MADA su navikle na titule, odbojkašice su se prekjuče u Ubu našle u neobičnoj situaciji: posle dve godine odigrale su protiv Italije zvaničan meč i osetile podršku sa tribina, od koje su se odvikle zbog pandemije virusa korona.

ОДБОЈКАШИЦЕ ПОСЛЕ ДВЕ ГОДИНЕ ОДИГРАЛЕ ЗВАНИЧАН МЕЧ: Знамо шта недостаје

FOTO: OSS

Evropske i svetske prvakinje slavile su u prvom odmeravanju snaga sa 3:2, večeras (19.00) na Banjici igraju iza zatvorenih vrata, a u petak (18.00) beogradska publika imaće priliku da im poželi srećan put na Olimpijske igre u Tokiju.

- Da je ova utakmica igrana na olimpijskom turniru ili na nekom drugom takmičenju, sigurno bi bilo dosta razloga za nezadovoljstvo. Normalno, bilo je i delova igre koji vas čine zadovoljnim, kao i pobeda. S obzirom na to da je ovo prva utakmica posle dve godine u ovom sastavu, moramo da budemo zadovoljni. A i nije moguće očekivati da će ekipa posle toliko vremena odmah zaigrati na vrhunskom nivou. Bilo je stvari koje nisu fukncionisale kako bi trebalo, mada je bilo poboljšanja kako je utakmica odmicala. Dobra provera, koja će nam pomoći u tome da znamo kako da nastavimo da radimo - kaže selektor Zoran Terzić.

MILENKOVIĆEVA: DOBRA PRIPREMA

BOJANA Milenković je zadovoljna igrom posle dve godine:

- Ova utakmica je sigurno dobar pokazatelj i dobra priprema za ono što nam predstoji. Prikazale smo dobru igru, ali ne i najbolju. Uvek pružamo maksimum, a prijala nam je atmosfera u dvorani.

Kapiten Maja Ognjenović je primetila da je bilo lepo i pomalo neobično, jer su prvi put igrale zajedno od EP 2019. u Turskoj i pred publikom:

- Mislim da moramo da budemo zadovoljni u ovom trenutku, jer smo igrali protiv kvalitetnog protivnika. Sa Italijankama volimo da igramo, jer je jaka i ravnopravna sa nama.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?