ZAŠTO JE NOVAK ODUSTAO OD MIKSA: Iscrpljenost je samo jedan od razloga, u pitanju je povreda ramena?

Novosti online

31. 07. 2021. u 11:48

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković vraća se iz Tokija bez medalje, a razlog za predaju meča za bronzu u miks dublu je povreda ramena?

ЗАШТО ЈЕ НОВАК ОДУСТАО ОД МИКСА: Исцрпљеност је само један од разлога, у питању је повреда рамена?

FOTO: Tanjug

Duga i naporna sezona uzela je danak, a mi smo možda i previše očekivali od čoveka koji nam je prethodnih deceniju i po doneo nebrojeno mnogo radosnih trenutaka.

Nole je prvo izgubio dramatičan meč od Pabla Karenjo-Buste i tako izgubio bronzu u singlu, a onda nije mogao na teren sa Ninom Stojanović u miks dublu.

Povukao se iz druge borbe za medalje, a iako su svi pomislili da je jednostavno premoren posle svega što je prošao ne samo u Tokiju, već i cele ove sezone, to nije razlog za povlačenje. 

Svakako da je premor bio ogroman, ali Novak nije mogao da nastupi u meču jer se povredio! 

Kako se navodi on je zbog povrede desnog ramena morao da propusti borbu za bronzu, pa je australijski par Barti/Pirs uzeo odličje bez borbe. 

Novak je samim učešćem posle svih napora koje je imao u prethodnim mesecima pokazao koliko je veliki sportista i koliko mu znači olimpijski duh. Ostaje nam samo da se nadamo da će se oporaviti i napuniti baterije do Ju-Es opena. Zlatni slem nije više u igri, ali kalendarski jeste a kako je juče izjavio Miša Zverev, Novak će sigurno iz ovoga izaći jači.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri