UDOVIČIĆ PREZADOVOLJAN: Četiri medalje u pet dana ogromna stvar za Srbiju

Novosti online

29. 07. 2021. u 12:38

ČESTITAM Damiru, Milici, Tijani i basketašima na osvojenim medaljama, nadamo se da će te četiri medalje na OI biti podstrek i za ostatak olimpijskog tima, rekao je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, nakon dočeka osvajača medalja iz Tokija.

УДОВИЧИЋ ПРЕЗАДОВОЉАН: Четири медаље у пет дана огромна ствар за Србију

Foto: Tanjug

Tekvondistkinje Millica Mandić i Tijana Bogdanović i strelac Damir Mikec, doputovali su jutros u Beograd, a na areodromu ih je pored rodbine i prijatelja, dočekao i ministar Udovičić.

"Iskreno, nije ni približno ista emocija kada se vraćate sa medaljom i kada iščekujete medelju. Možda ide i sa godinama, ali je neverovatna emocija koju smo svi ovde komentarisali. Čestitam Damiru, Milici i Tijani i našim basketašima na osvojenim medaljama. Nadamo se da će te četiri medalje na OI biti podstrek i za ostatak olimpijskog tima. Žao mi je što pojedini sportisti nisu došli do borbe za medalju", rekao je Udovičić Tanjugu.

"Ogromna stvar za zemlju Srbiju je što je u prvih pet dana osvojila četiri medalje. U Pekingu samo osvojili tri medalje, u Londonu četiri, u Riju osam, a sada već imamo četiri", rekao je on.

Udovičić je posebno čestitao Milici Mandić, koja je u Tokiju osvojila svoje drugo olimpijsko zlato.

"Čestitke svim sportistima, posebno Milici, koja je kao dvostruki olimpijski šampion ispisala istoriju srpskog športa. Dala je mogućnost da veliki broj dece krene njenim putem. Hvala joj na motivu, ne samo u Londonu 2012. već i u Tokiju 2021. godine", zaključio je Udovičić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)