MIJAILOVIĆ O DUGU PREMA VUJOŠEVIĆU: Partizan je sve isplatio, od danas je to prošlost

Tanjug

19. 05. 2021. u 15:19

DUŠKO Vujošević može da proveri račun u banci, videće da je priča o dugu prema njemu od danas prošlost - rekao je predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović.

МИЈАИЛОВИЋ О ДУГУ ПРЕМА ВУЈОШЕВИЋУ: Партизан је све исплатио, од данас је то прошлост

FOTO: N. Paraušić

Trofejni trener nedavno je optužio aktuelno rukovodstvo crno-belih za falsifikovanje dokumentacije usled dugovanja.

- Sve što smo mogli da čujemo i pročitamo pre nekoliko dana bi možda zahtevalo neki odgovor ili objašnjenje, ali tada bi se nad Partizanom naslađivali oni koji ga ne vole. Ne želim to da radim, ali ipak moram da napomenem kako ova uprava Partizana nikada ništa nije falsifikovala - rekao je Mijailović za portal "24sedam" i dodao:

- Priča o dugu Partizana prema njemu od danas je prošlost. Hvala mu na radu, posvećenosti, titulama, igračima koje je razvio, ali i razumevanju za kašnjenja kada ih je bilo. Ubeđen sam da ćemo u njemu imati podršku i iskrenog navijača, a da mu niko više neće spočitati da podržava Partizan zbog toga što mu aktuelna uprava plaća dug koji je nastao u neko drugo vreme - zaključio je Mijailović.

Vujošević je četiri puta tokom karijere vodio prvi tim Partizana. Prvo od 1986. do 1989. godine pošto je prvo godinu dana bio asistent Vladislavu Lučiću. Potom se vratio u Humsku 1 za sezonu 1990/91, da bi u periodu od 2001. do 2010. godine napravio istorijske rezultate, a pre svega je odveo tim na Fajnal for Evrolige u Parizu gde je jedna lopta odlučila pitanje finaliste protiv Olimpijakosa. Njegov poslednji mandat trajao je od 2012. do 2015. godine, posle čega je radio u Limožu, nacionalnom timu Bosne i Hercegovine, te Klužu gde je i danas.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna