DEJAN RADONJIĆ PRED CEDEVITA OLIMPIJU: Oni su kvalitet potvrdili u Beogradu

Novosti online

17. 04. 2021. u 22:43

TRENER košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će duel sa Cedevita Olimpijom biti težak.

ДЕЈАН РАДОЊИЋ ПРЕД ЦЕДЕВИТА ОЛИМПИЈУ: Они су квалитет потврдили у Београду

FOTO: KK Crvena zvezda MTS/ABA liga

Crveno-beli sutra od 17 sati igraju u Ljubljani protiv domaće ekipe u zaostalom meču 24. kola regionalne ABA lige.

Biće to drugi susret dva tima u toku ove sedmice, pošto su u sredu u Beogradu igrali zaostali meč 11. runde, kada je posle dramatične završnice pobedu upisala Zvezda 82:81.

- Očekuje nas još jedna teška utakmica u kratkom vremenskom periodu, sa istim i vrlo kvalitetnim protivnikom. Ovi mečevi su dodatno specifični jer ih igramo u ligaškom delu u rasponu od samo tri dana. Ekipa Olimpija Cedevite je odličan tim, koji je svoj kvalitet potvrdio još jednom i utakmicom u Beogradu. Moraćemo da odigramo vrlo dobar meč u oba pravca i da se potrudimo da dobri vremenski intervali koje smo imali i prikazali u utakmici u sredu u Beogradu budu ovoga puta duži, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Za razliku od prvog meča, crveno-belih će biti jači za Lendrija Nnoka koji se vraća u sastav jer nije bio registrovan za prvi meč.

- Još jedan jak meč očekuje nas u kratkom vremenskom periodu protiv ekipe Olimpija Cedevite. Sve ono što smo znali i zašta smo se pripremali potvrdili su u Beogradu. Ekipa odličnih šutera koja puno trči i ima veliki timski kvalitet. Biće pomalo neobično odigrati sa istim rivalom dve utakmice u četiri dana u istom takmičenju i to u ligaškom delu, ali cilj ostaje isti kao i pred prvi meč, da odigramo čvrstu, dobru utakmicu u završnici ligaškog dela takmičenja protiv ekipe koja se kao i mi bori za plej of, rekao je prvotimac Dejan Davidovac.

Posle meča u “Stožicama” ekipa Crvene zvezde već u nedelju uveče ide u Novo Mesto, gde će u utorak odigrati zaostalu utakmicu protiv ekipe Krke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili