SRAMOTNA IZJAVA AMERIČKOG TRENERA: Embid MVP, Jokića nazvao "klincem iz Denvera"

Novosti online

17. 04. 2021. u 21:58

DOK Rivers je planirao da prošle sezone sa Los Anđeles Klipersima osvoji titulu u NBA ligi, ali se na tom putu isprečio Nikola Jokić, čije ime američki trener, nešto manje od godinu dana kasnije, ne sme ni da izgovori?!

СРАМОТНА ИЗЈАВА АМЕРИЧКОГ ТРЕНЕРА: Ембид МВП, Јокића назвао клинцем из Денвера

FOTO: AP

Čovek koji u svom posedu ima jedan šampionski prsten, iz vremena kada je sedeo na klupi briljantne generacije Boston Seltiksa 2008. godine, posle debakla u Los Anđelesu novu priliku traži u timu Filadelfije.

Rivers na raspolaganju sada ima Džoela Embida, sjajnog kamerunskog centra koji je godinama projektovan u zvezdu NBA lige.

On se poslednjih meseci pominje kao kandidat za naslov najkorisnijeg igrača NBA lige, odnosno smatra se najvećim rivalom Nikole Jokića u toj trci.

- Da ja glasam, MVP bi bio Džoel, a posle možda klinac iz Denvera, rekao je Rivers.

Neverovatno je pomisliti da Rivers ne zna ime momka koji ga je gotovo sam izbacio iz polufinalne serije plej-ofa Zapadne konferencije prethodne sezone.

Jokić i Denver su tada eliminisali Kliperse iako su bili u zaostatku od 3-1 u pobedama, uspeli su na nestvaran način da dođu do preokreta, upišu tri uzastopna trijumfa i plasiraju se u finale gde su se sastali sa Lejkersima.

(Sputnik) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri